Arroz al chile serrano y epazote

Arroz al chile serrano y epazote

3.6 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 porciones

Składniki

  • 250 g de arroz
  • 50 g de epazote y un poco más frito para decorar
  • 1 diente de ajo pelado
  • 15 g de chile serrano sin rabo
  • 1 ¼ cditas de sal fina
  • 1200 g de agua

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 155 kcal / 651 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...