Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de arroz
- 50 g de epazote, y un poco más frito para decorar
- 1 diente de ajo pelado
- 15 g de chile serrano sin rabo
- 1 ¼ cditas de sal fina
- 1200 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 651 kJ / 155 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo de nopales con chile morita
30min
Nopales al guajillo TM6
35min
Chicharrón en salsa verde
25min
Huevos al albañil
25min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Chicharrón en salsa verde
35min
Chicharrón en salsa verde
35min
Chiles rellenos en frío
1h 25min
Caldo de camarón
40min
Huevos ahogados en cazuela
45min
Pierna adobada navideña
1u. 45min
Salsa roja de chile habanero
10 min