Urządzenia i Akcesoria
Arroz al chile serrano y epazote
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 porciones
Składniki
-
250 g de arroz
-
50 g de epazote y un poco más frito para decorar
-
1 diente de ajo pelado
-
15 g de chile serrano sin rabo
-
1 ¼ cditas de sal fina
-
1200 g de agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
3 g
Kalorie
651 kJ /
155 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOS CHILES
65 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Chicharrón en salsa verde
25 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Caldo poblano
35 min
Mole de olla
35 min
Pasta al poblano
35 min
Chiles rellenos de tamal
1 godz. 20 min
Caldo de camarón
40 min
Pozole Verde
1 godz. 20 min
Salsa verde de chile de árbol
10 min
Crema de chile poblano
25 min
Chilaquiles divorciados
1 godz.