
Urządzenia i Akcesoria
Medallones de solomillo de cerdo flambeado y salsa de turrón
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 raciones
Składniki
-
2 cucharadas de aceite de oliva
-
1000 g de solomillo de cerdo (en medallones de 2 cm)
-
100 g de vino dulce moscatel
-
100 g de turrón de Jijona blando
-
200 g de nata (35% de grasa)
-
1 cucharadita de sal
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
438 kcal /
1830 kJ
Białko
37.9 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
8.6 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Nochebuena
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania