Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g Parmesan, in Stücken
- Öl zum Einfetten
- 4 Eier
- 450 g Kalbsfond
- ½ TL Salz
- 200 g Sahne
- 80 g Polenta (Maisgrieß)
- 80 g Wintertrüffel
- 60 g Butter, in Stücken
- 3 Prisen Pfeffer
- 4 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2110 kJ / 504 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Maronisuppe mit Pilztascherl
40min
Risotto
30 min
Miso-Suppe, Meeresfrüchte mit Sake und Reis
1 godz. 5 min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 Std. 20 Min
Polenta
30 min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Risotto mit Spargel und Mangold
45min
Kürbissuppe mit gebackener Kürbispraline
45min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45min
Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
30 min
Würzige Kürbissuppe
1 godz.
Cremige Polenta
45min