Urządzenia i Akcesoria
Polenta mit Trüffel und Ei
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken60 g
-
Öl zum Einfetten
-
Eier4
-
Kalbsfond450 g
-
Salz½ TL
-
Sahne200 g
-
Polenta (Maisgrieß)80 g
-
Wintertrüffel80 g
-
Butter in Stücken60 g
-
Pfeffer3 Prisen
-
Schnittlauch in Röllchen4 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
18 g
Kalorie
2110 kJ /
504 kcal
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Risotto
30 min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 godz. 30 min
Risotto milanese
35 min
Kalte Caprese-Suppe
2 godz. 15 min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Porree
45 min
Käsesoufflé
50 min
Polenta-Pie
1 godz. 50 min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45 min
Risotto alla Milanese
35 min
Käsefondue
15 min