Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Fisch und Meeresfrüchte, frisch, gemischt (bevorzugt Meerwasserfische: Kabeljau, Seeteufel, Barsch, Scampi, Krabben), enthäutet, entgrätet oder geschält und abgetropft
- 240 g Meersalz, grob
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1695 kJ / 405 kcal
- Białko
- 84 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 min
Mayonnaise
5 min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
50min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4 godz.
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
20 min
Geflügelfond
1h
Bratenpaste
3 Std.
Barbecue BBQ Sauce
1 godz. 50 min
Asiatische Pflaumensauce
25 min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45 min