Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Fisch und Meeresfrüchte, frisch, gemischt (bevorzugt Meerwasserfische: Kabeljau, Seeteufel, Barsch, Scampi, Krabben), enthäutet, entgrätet oder geschält und abgetropft
- 240 g Meersalz, grob
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1695 kJ / 405 kcal
- Białko
- 84 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bratenpaste
3 Std.
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
50min
Mohn-Chili-Pesto
10min
Asia-Gewürzpaste
50min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30min
Lachsbratwurst
3 Std. 15 Min
Geflügelleber-Mousse zu Brioche
2 Std.
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45min
Orangen-Sahne-Eis mit Safran
13 Std.
Fleisch im gerösteten Reismantel (粉蒸肉)
1 Std. 30 Min
Gewürzpaste für Fleischbrühe
45min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min