Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g di foglie di prezzemolo fresco
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolla, in quarti
-
80
g di salame chorizo, a fette (0.5 cm)
lub 80 g di salame piccante, a fette (0.5 cm) - 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 700 g di cosce di pollo senza pelle (4-6 pezzi)
- 1 cucchiaio di origano secco
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato, a piacere
- 480 g di ceci lessati e ben scolati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2214 kJ / 529 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 7.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo alla cacciatora
50 Min
Pollo con salsa ai peperoni
55min
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Costine di maiale in agrodolce
50 Min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 Min
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45 Min
Pollo in salsa di peperoni con cous cous, zucchine e feta
1h 15min
Pollo alla romana
1h 10min
Stufato di agnello
2h
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4 Std.
Pollo Piri Piri con fagiolini al curry
3h 15min
Stufato di pollo e basilico
35 Min