Urządzenia i Akcesoria
Apfelstrudelcreme
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Amarettini6
-
Apfel ca. 200 g (z.B. Boskop, Braeburn), geachtelt1
-
Zitronensaft10 g
-
Apfelsaft50 g
-
Butter30 g
-
Zimt¼ TL
-
Honig30 g
-
Rosine20 g
-
Quark120 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
719 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Frisch gestrichen
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mohn-Marzipan-Milch
15 min
Gewürz-Milchreis
55 min
Schaumkuss-Milchreis mit Whiskey-Sahne-Likör
1 godz.
Birnencreme
3 godz. 30 min
Apfel-Zimt-Pudding
10 min
Ananas-Kokos-Pudding
2 godz.
Quarkcreme mit Orange
2 godz.
Marzipan-Milchreis
50 min
Limetten-Ingwer-Mousse
8 godz. 20 min
Apfel-Brötchen-Auflauf
1 godz. 10 min
Apfel-Spekulatius-Auflauf
30 min
Mandel-Grießpudding
30 min