Courgette and Parmesan Muffins
TM6 TM5

Courgette and Parmesan Muffins

4.4 (41 ocen)

Składniki

  • 80 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    lub vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 100 g onions, quartered
  • 10 g olive oil, plus extra for greasing
  • 300 g courgettes, cut in pieces
  • ½ tsp fine sea salt
  • 80 g milk
  • 100 g plain flour
  • 2 medium eggs
  • 70 g soft goat's cheese (or any soft cheese), cut in 12 pieces

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
461 kJ / 110 kcal
Białko
6.1 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy