Courgette and Parmesan Muffins

Courgette and Parmesan Muffins

4.4 45 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 pieces

Składniki

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    80 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • garlic clove
    1
  • onions quartered
    100 g
  • olive oil plus extra for greasing
    10 g
  • courgettes cut in pieces
    300 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • milk
    80 g
  • plain flour
    100 g
  • medium eggs
    2
  • soft goat's cheese (or any soft cheese), cut in 12 pieces
    70 g

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 110 kcal / 461 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...