Urządzenia i Akcesoria
Rye and Walnut Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
800 g
Składniki
-
water200 g
-
honey40 g
-
olive oil20 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
rye flour250 g
-
wholemeal flour plus extra for dusting100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
shelled walnuts60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
5 g
Kalorie
1026 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pecan and Cranberry Rye Bread
3 godz.
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Multiseed Bread
2 godz.
Courgette and Carrot Loaf
45 min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
German Bread
4 godz. 15 min
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Sonja's Bread
3 godz. 10 min
Chocolate, Raisin and Hazelnut Biscuits
35 min
Walnut Bread
2 godz. 45 min