Urządzenia i Akcesoria
Rye and Walnut Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
800 g
Składniki
-
water200 g
-
honey40 g
-
olive oil20 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
rye flour250 g
-
wholemeal flour plus extra for dusting100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
shelled walnuts60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
5 g
Kalorie
1026 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Spelt Bread
1 Std. 45 Min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Rye Bread Rolls
4 Std.
Vegan Cheese Alternative
6 Std. 40 Min
Banana and Rye Breakfast Flatbreads
1 Std. 35 Min
German Bread
4 Std. 15 Min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3 Std.
Sourdough-style Loaf
122 Std. 45 Min
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Walnut Bread
2 Std. 45 Min
Olive Bread Rolls
2 Std.