Urządzenia i Akcesoria
Rye and Walnut Bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
800 g
Składniki
-
water200 g
-
honey40 g
-
olive oil20 g
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
rye flour250 g
-
wholemeal flour plus extra for dusting100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
shelled walnuts60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
5 g
Kalorie
1026 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seriously Seedy Crackers
30 min
Sourdough Rye
51 godz. 10 min
Multiseed Bread
2 godz.
Scandinavian Rye Bread
27 godz.
Spelt Bread
1 godz. 45 min
Rye Bread Rolls
4 godz.
Walnut Bread
2 godz. 45 min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1 godz.
Yoghurt Bread
2 godz.
Sonja's Bread
3 godz. 10 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3 godz.