Rye and Walnut Bread

Rye and Walnut Bread

4.5 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
800 g

Składniki

  • water
    200 g
  • honey
    40 g
  • olive oil
    20 g
  • dried instant yeast
    2 tsp
    25 g fresh yeast, crumbled
  • rye flour
    250 g
  • wholemeal flour plus extra for dusting
    100 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • shelled walnuts
    60 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 245 kcal / 1026 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...