Urządzenia i Akcesoria
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Filling
-
fresh basil leaves5 g
-
pitted black olives120 g
-
water500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
medium eggs6
-
fresh green beans cut in pieces200 g
Assembly
-
olive oil200 g
-
garlic clove1
-
medium egg1
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt1 tsp
-
sandwich loaf (approx. 500 g)1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2652 kJ /
634 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Butter Biscuits
50min
Strawberry Milkshake
5min
Chocolate Custard
1h 20min
Chocolate Ice Cream
12h
Chocolate Affogato
10min
Cocoa Steamed Buns
3h
Mango and cayenne juice
10min
Soya Brigadeiro
25min
Pizza Margherita
2h 10min
Milk bread
2h 20min