Urządzenia i Akcesoria
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Filling
-
fresh basil leaves5 g
-
pitted black olives120 g
-
water500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
medium eggs6
-
fresh green beans cut in pieces200 g
Assembly
-
olive oil200 g
-
garlic clove1
-
medium egg1
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt1 tsp
-
sandwich loaf (approx. 500 g)1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
2652 kJ /
634 kcal
Tłuszcz
41 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dalgona Coffee
10min
Pizza dough
1h
Fruit nectar
10min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1h 10min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min
Fruit Nectar
10min
Apple Punch
30min
Rice pudding
1h
Sicilian Iced Coffee
4h 10min
Macaroni Bake
55min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45min
Strawberry Lassi
5min