Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů bílé cizrny, suché
- 200 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- ½ chilli papričky, čerstvé
- 20 gramů oleje
- 300 gramů jehněčího masa, na kostičky 2 cm x 2 cm
- 200 gramů vody
- ½ čajové lžičky kari
- ½ čajové lžičky skořice
- 1 čajová lžička sezamových semínek, bílých
- 1 čajová lžička dochucovací pasty masové
- 50 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- ¼ čajové lžičky pepře, mletého
- 2 polévkové lžíce čerstvé petržele, nahrubo nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2889 kJ / 689 kcal
- Białko
- 34.15 g
- Węglowodany
- 48.47 g
- Tłuszcz
- 32.2 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30min
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 min
Alternativa smetany na bázi kešu
6 Std.
Pâté z hub
1 Std. 25 Min
Grilované vepřové špízy s kurkumou
7h 10min
Veganský parmazán
15 min
Kukuřičná kari polévka s kokosovým mlékem
25 min
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20 min
Pomalu vařené fazole haricot
14hod. 40min
Houbovo-cizrnová směs
9 Std.
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1 Std. 10 Min
Čočkový salát s uzeným pstruhem a granátovým jablkem
1h 50min