Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 160 g de lait demi-écrémé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1213 kJ / 291 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 30.2 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Brownies au caramel
1h 20min
Sauce moutarde à l'aneth
25 min
Chocolat chaud au caramel et au whisky
25 min
Cuisson des œufs
20min
Chocolat chaud
10 Min
Galette des rois aux poires et au chocolat
1 Std. 40 Min
La sauce au chocolat
15 Min
Cookie géant aux 3 chocolats et canneberges
35 Min
Sauce au chocolat pour tous les jours
20min
Menu express - Crèmes dessert chocolat-tonka
15 Min
Sauce au chocolat
10 Min
Chocolat chaud
10 Min