Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 160 g de lait demi-écrémé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1213 kJ / 291 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 30.2 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Éplucher du curcuma
Brak ocen
Sauce choron
20 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Sauce au chocolat
10 min
La sauce au chocolat
15 Min
Julius à l'orange
5 Min
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Sauce au chocolat pour tous les jours
20 Min
Faire sauter 400 g d'ananas
20 Min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Sauce caramel
1 Std. 30 Min
Poires à la vapeur, sauce chocolat-cardamome
40 Min