Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 stroužek česneku
- 1 snítka čerstvého rozmarýnu
- 1 polévková lžíce čerstvého nasekaného tymiánu
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele
- 1 špetka soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
- 100 gramů anglické slaniny
- 4 králičí stehna (cca 1000 gramů)
- 4 plátky sušené šunky (cca 50 gramů)
- 120 gramů bílého vína
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 1000 gramů vody
- 500 gramů gnocchů
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2656 kJ / 634 kcal
- Białko
- 47.7 g
- Węglowodany
- 44.7 g
- Tłuszcz
- 29.7 g
- Błonnik
- 0.01 g
Alternatywne przepisy
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 min
Králík po sicilsku
1h 20 min
Krůtí prsa s rýží
1h 5 min
Steaky z lososa s fazolkami a kari glazé
40 min
Marinovaný losos s fazolkami
1h 10min
Kapr ve vinné páře
45 min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5 min
Pikantní králík s červenou cibulí a pivem
45 min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1h 5 min
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Brak ocen
Huspenina
2h 25min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35 min