Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 2 stroužky česneku
- 60 gramů cibule
- 10 snítek směsi bylinek, čerstvých, pouze listy (např. petržel, tymián, oregano) plus extra pro ozdobu
- 400 gramů sekaných rajčat v plechovce
- 800 gramů králičího masa, bez kostí, na kousky (cca 6 cm)
- 50 gramů vody
- 40 gramů vína bílého, suchého
- 1 čajová lžička kuřecí dochucovací pasty (viz Tip)
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1760.3 kJ / 419 kcal
- Białko
- 59.1 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 926.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min
Bramborovo-zvěřinový guláš
1 Std. 25 Min
Těstoviny v rajčatovo-bylinkové omáčce s masovými kuličkami
1 godz. 10 min
Kapr vařený v páře
55min
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 min
Tuňák s bramborem po baskicku
30 min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25 min
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1 Std. 50 Min
Dušené vepřové maso se ciderem
1 godz. 40 min
Jelení se šípkovou omáčkou
1 Std. 20 Min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50 min
Guláš se středozemní zeleninou
1 Std. 30 Min