Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů cibule, napůl, plus extra pro servírování
- 1 kus kyselé okurky, malé
- 1500 gramů vody, plus extra na dolití
- 500 gramů vepřového kolena, (pečlivě očištěného a vykostěného)
- 1000 gramů prasečích nožiček, (cca 4 kusy)
- 1 polévková lžíce soli
- 5 kusů pepře, černého, celého
- 5 kusů nového koření
- ½ čajové lžičky tymiánu, sušeného
- 2 lístky bobkového listu
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů petržele, kořenu, na kousky
- 80 gramů celeru, na kousky
- 50 gramů octa, plus extra pro servírování
- 30 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2502 kJ / 598 kcal
- Białko
- 54.2 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 39.6 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moravské zelí
25min
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5 Min
Rybí kuličky v křenové omáčce
45min
Kapr na modro
Brak ocen
Zelné knedlíky
36 Min
Mazancové těsto plněné klobásou
3h 40min
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3 Std. 30 Min
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Brak ocen
Lišková polévka
1h 40min
Ovar s křenem
2h 15min
Dršťková polévka
1h
Zelný salát s bylinkami
10min