Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů vepřové pečeně, bez kostí
- 10 sušených meruněk
- 10 sušených švestek
- 4 polévkové lžíce oleje
- 3 čajové lžičky papriky, mleté
- 1 čajová lžička sušené majoránky
- ½ čajové lžičky granulovaného česneku
- ½ - 1 čajová lžička soli
- ¼ - ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- 1000 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 424 kJ / 101 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 5.7 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10 min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55 min
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1h 35 min
Kuřecí kousky s mandlemi a rýží
50 min
Krůtí stehno se slaninou a bramborami
1 Std. 45 Min
Masová dochucovací pasta
45min
Králík v balíčku s tymiánem
1h 30 min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1h 10 min
Kotleta s hříbky a rýží
55 min
Kachna s vaječnými nudlemi a zeleninou
1 Std. 20 Min
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1h