Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů česneku
-
800
gramů krůtích stehen, bez kůže
lub 800 gramů kuřecích stehen, bez kůže a bez kostí, cca 4 kusy - 1 čajová lžička soli
- 3 špetky pepře, černého, čerstvě umletého
-
150
gramů plátků slaniny
lub 150 gramů šunky, na plátky - 5 snítek rozmarýnu, čerstvého
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 1300 gramů vody
- 600 gramů brambora, na kostičky (4 x 4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1595 kJ / 381 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 17 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1h 10 min
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25 min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min
Pstruh se zelenou čočkou
35 min
Roštěnky s bramborami
1 Std. 20 Min
Kuře dušené s rajčaty a bazalkou
35 min
Krůtí závitky
1 Std. 45 Min
Celé kuřátko na pomerančích
1 Std. 25 Min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50 min
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40 min
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1h 30 min
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30 min