Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
-
2
rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
lub 1 pizzico di timo secco - 1 pizzico di maggiorana secca
- 1 pizzico erba cipollina secca tritata
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto di orzo
- 15 g di lievito di birra fresco
-
300
g di farina tipo 1
lub 300 g di farina tipo 0 - 200 g di farina integrale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 795 kJ / 190 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pagnotta di farro e semi di zucca
3h 40min
Il pane di Altamura
4h
Panini alle erbe
3sa 5 dk
Pane integrale in cassetta
4h
Filone di sola semola
2h 50min
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pane di segale
3h 20 min
Pane rustico ai semi
1h 30min
Bauletti integrali allo speck
5 godz. 15 min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Pagnotta casereccia
5h 10min