Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 250 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 35 g di strutto
- 60 g di acqua tiepida
- 1 cucchiaino di sale
- 500 g di formaggio cremoso tipo crescenza morbida o formaggetta ligure
- 100 g di latte
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2644 kJ / 632 kcal
- Białko
- 10.4 g
- Węglowodany
- 50.5 g
- Tłuszcz
- 39.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gnocchi alla romana
1sa 15 dk
Pandolce genovese
1sa 30 dk
Focaccia al formaggio di Recco
1sa 15 dk
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Panissa
45 dk
Quiche porri e prosciutto
1 godz. 45 min
Polpettone fagiolini e patate
1sa 30 dk
Pizza bianca alla ligure
1 godz. 45 min
Pizza mele e brie
1 Std. 50 Min
Focaccia con la crescenza
1 godz. 45 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Gnocco fritto
1 godz. 5 min