Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cizrna a bazalkový dip
- 270 gramů bílé cizrny, suché
- voda, na namočení cizrny
- 15 gramů čerstvé bazalky (cca 1 hrst), pouze listy, omyté a osušené
- 50 gramů feta sýru
- 200 gramů bílého jogurtu
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce olivového oleje
Placičky
- 270 gramů vody
- 250 gramů cukety, neoloupané, na kousky (3 cm)
- 100 gramů cibule, napůl
- 2 polévkové lžíce čerstvého kopru
- 50 gramů hladké mouky
- ¼ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 2 vejce
- 1 polévková lžíce mléka
- 3 čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře černého, mletého
- olej na smažení
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1670 kJ / 399 kcal
- Białko
- 21.94 g
- Węglowodany
- 50.28 g
- Tłuszcz
- 12.13 g
- Błonnik
- 1.54 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratinovaná dýně s mrkví
50 min
Lasagne se špenátovo ricottovou náplní
1 Std. 20 Min
Fazolové pyré
15 min
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30min
Letní zeleninová pizza (bezlepková)
1h 50min
Plněný lilek po orientálsku
1 Std. 20 Min
Mandlové cihličky s olivami
Brak ocen
Fermentovaná červená pšenice a houby
Brak ocen
Rizoto s chřestem a mangoldem
45min
Křupavé zeleninové placky s červenou řepou
1 Std. 20 Min
Polenta se špenátem a sýrem
1h
Kašmírská rýže
30min