Crumble banane, coco et pain d'épices
TM6 TM5 TM31

Crumble banane, coco et pain d'épices

3.9 (22 oceny)

Składniki

  • 200 g de pain d'épices, rassis ou toasté (8-9 tranches), coupé en morceaux
  • 50 g de noix de coco râpée
  • 100 g de beurre demi-sel
  • 250 g de pommes, épluchées et coupées en quatre
  • 400 g de bananes, coupées en rondelles (3 bananes env.)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1554 kJ / 372 kcal
Białko
2.7 g
Węglowodany
43.2 g
Tłuszcz
19.8 g
Błonnik
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy