Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de pain d'épices, rassis ou toasté (8-9 tranches), coupé en morceaux
- 50 g de noix de coco râpée
- 100 g de beurre demi-sel
- 250 g de pommes, épluchées et coupées en quatre
- 400 g de bananes, coupées en rondelles (3 bananes env.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1554 kJ / 372 kcal
- Białko
- 2.7 g
- Węglowodany
- 43.2 g
- Tłuszcz
- 19.8 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gâteau "Petit Duc"
30 min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Pudding banane-raisin sans sucre ajouté
1h
Crumble au cacao, pommes et ananas à la vanille
55 min
Crème à la banane sur brownie au chocolat
12u. 15min
Cake moelleux coco-banane
1h 5 min
Tiramisu à la banane
12u. 15min
Gâteau au chocolat, aux noix et aux bananes caramélisées
50 min
Petit soufflé aux amandes, cœur chocolat
30 min
Brownie chocolat-banane
50 min
Patate douce cake
1h 20 min
Crumble poires-chocolat
45 min