Urządzenia i Akcesoria
Millet flour bread
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
12 slices
Składniki
-
millet grains100 g
-
buckwheat grains100 g
-
water330 g
-
fresh yeast25 g
-
sugar1 tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil10 g
-
sesame seeds1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6.5 g
Kalorie
1247 kJ /
298 kcal
Tłuszcz
6.7 g
Błonnik
4.7 g
Węglowodany
56.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gluten-free Baking
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Peanut Milk
5 min
Vegan Butter
2 godz.
Plant-based béchamel sauce
10 min
Apricot tahini bliss balls
15 min
Buckwheat Porridge
25 min
Rice milk
24 godz. 15 min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 godz. 10 min
Quinoa and Carrot Bites
30 min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1 godz. 10 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Vegan Pesto
10 min
Dairy free béchamel
10 min