Urządzenia i Akcesoria
Tabbouleh
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
fine bulgur wheat (see tip)60 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh curly parsley cut in pieces100 g
-
plum tomatoes halved, seeds removed250 g
-
spring onions cut in pieces45 g
-
fresh mint leaves10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
208.9 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
651.3 kJ /
155.7 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 godz. 10 min
Pancakes with Cream and Pistachios (Qatayef with Achta)
50 min
Houmous
13 godz. 30 min
Chai Spiced Rice Pudding
1 godz. 5 min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Guacamole
5 min
Guacamole
10 min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Red Lentil Soup
40 min