Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de jus de fruit de la Passion
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 fruits de la Passion
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 25.7 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15 Min
Petites mousses Passion
4h 25min
Macarons gingembre-litchi
24 Std.
Petites bouchées au chocolat et fruits exotiques
2h 30min
Petites mousses Passion
3h 20min
Tiramisu choco-pistache en verrines
3 godz. 30 min
Crème fouettée Passion
5 min
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5sa 30 dk
Tartare de dorade à la mangue
10 Min
Mille-feuille express framboise-citron
30min
Crèmes dessert coco et coulis de framboise
2h 45min
Crème brûlée à la Passion
3 Std. 45 Min