Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g de jus de fruit de la Passion
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 fruits de la Passion
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 654 kJ / 156 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 25.7 g
- Tłuszcz
- 5.3 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta au coulis de mangue
4 godz. 15 min
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2h 45min
Sphère comme une orange sanguine
18 Std.
Cheesecake mangue, fruit de la Passion et citron vert
5h 30min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min
Mousse framboise-noix de coco
2h 15min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3 Std. 50 Min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12h
Mi-cuits légers au chocolat
25min
Mousse vanille-pomme
7 godz.
Mousse citron vert-basilic
2 godz. 30 min
Tarte au citron destructurée
20min