Pambazos xalapeños

Pambazos xalapeños

4.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 14 godz.
10 piezas

Składniki

Pan para pambazos
  • 10 g de levadura seca instantánea
  • 250 g de agua
  • 650 g de harina
  • 75 g de mantequilla sin sal y cortada en cubos pequeños
  • 200 g de leche
  • 1 ½ cditas de sal fina
  • 1 cdita de azúcar
Mayonesa básica
  • 270 g de aceite
  • 1 huevo
  • ½ cda de mostaza
  • 1 cdita de jugo de limón, recién exprimido
  • ¼ cdita de sal fina
Frijoles
  • 200 g de chorizo pelado y en trozos
  • 300 g de frijoles refritos de bolsa o lata
Pambazos
  • 10 rebanadas de pechuga de pavo, sin piel ahumada
  • de chiles jalapeños en escabeche

Wartości odżywcze na 1 pieza

Kalorie 697 kcal / 2927 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 56 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...