Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de caramelo líquido
- 200 g de leche condensada
- 200 g de leche evaporada
- 4 huevos
- 2 cucharaditas de vainilla
- 50 g de azúcar
- 15 g cocoa en polvo
- 30 g de harina
- 1 pizca de sal
- 1500 g de agua, para el vapor
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 0 kJ / 284 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
El mejor pastel de chocolate
1h
Conchas Gourmet
3h 15min
Pastel de cajeta
1 godz. 10 min
Rosca de reyes
3h
Pan de muerto
3h
Fondant de malvavisco
2h 15min
Betún de chocolate
10min
Pastel de chocolate con profiteroles
4h 30min
Pastel imposible al vapor
2h 40min
Pan de elote
2h
Pay de queso
6h
Gorditas de nata callejeras
30 min