Urządzenia i Akcesoria
Relleno de calabaza para pan de muerto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porciones
Składniki
-
700 g de agua
-
600 g de pulpa de calabaza
-
220 g de crema para batir (30-40% grasa) muy fría
-
30 g de azúcar
-
300 g de chocolate blanco en trozos
-
1 cdita de canela en polvo
-
4 panes de muerto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
11 g
Kalorie
2974 kJ /
708 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
79 g
Węglowodany
126 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DÍA DE MUERTOS
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Tamales canarios
2 godz.
Uchepos de elote (Black Diamond)
45 min
Corona de espelta con queso panela, arándanos y romero
1 godz. 50 min
Pan de elote
2 godz.
Agua de Horchata
10 min
Horchata de pepita de melón
10 min
Pan de muerto
6 godz.
Empanadas potosinas
45 min
Capirotada en bocados
25 min
Pumpkin cheesecake
13 godz. 25 min
Salsa cátsup
25 min
Pumpkin spice latte
20 min