Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de chocolate oaxaqueño, ver receta en sección Reyes Magos
- 30 g de piloncillo, en trozos
- 60 g de galletas, tipo María
- 1200 g de leche
- 1 rama de canela
- 20 g de harina de maíz
- Wartości odżywcze
- na 1 taza
- Kalorie
- 1084 kJ / 258 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Atole de chocolate
20 dk
Atole de Nutella
15 Min
Atole de café de la olla
25 min
Atole de fresa
25 min
Atole de amaranto
20 dk
Atole de Piña
25 min
Champurrado del puesto de tamales
15 Min
Atole de arroz de la esquina
35 dk
Atole champurrado
20 dk
Champurrado
25 min
Horchata de avena
10 Min
Atole de guayaba
40 dk