Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 60 g de aceite de oliva (y un poco más para la bandeja de horno)
- 60 g de zumo de naranja
- 60 g de cerveza
- 300 g de harina
- ½ cucharadita de sal
Cobertura
- 120 - 130 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento verde italiano en trozos
- 180 - 200 g de tomate maduro en cuartos
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de queso cremoso
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1447 kJ / 346 kcal
- Białko
- 6.07 g
- Węglowodany
- 39.72 g
- Tłuszcz
- 18.07 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1 Std. 30 Min
Coca de verduras
40min
Coca de verduras
30min
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30min
Masa para cocas
1 Std.
Coca de ensaimada con sobrasada
10sa 30 dk
Focaccia de Puglia
1 Std.
Cocas de Valldemossa
1 Std. 50 Min
Empanadas mallorquinas
1 Std.
Bizcocho o coca de cuarto
1 Std.
Coca de llanda
40min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min