Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů červené řepy, pečené nebo vařené (oloupané, vychladlé)
- 200 gramů čerstvého sýru, např. Lučina
- 1 polévková lžíce smetany
- 1 špetka soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 174 kJ / 42 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jablečný nápoj
5 Min
Meruňková pomazánka
5 Min
Mléčný kuskus s rozinkovým pyré
15 min
Vaječný likér s mákem
1h 20min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40min
Mrkvový dip s fíky
2h 30min
RAW oříšková zmrzlina
5 Min
Papriková omeleta s kukuřično-rajčatovou salsou
40min
Tvarohový Oreo® dort
9 godz. 10 min
Pohankové placky s ovocem
1h 25min
Mandlový likér s bílou čokoládou
20min
Jablečná tvarohová pěna
1h 25min