Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g)
- 200 g di acqua
- 85 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 4 cucchiaini di za'atar (vedere consigli)
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Borscht
25 Min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Kouign-amann
Brak ocen
Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki
8h 30 min
Tarallini farciti ai sapori di Calabria
1 godz. 30 min
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Focaccine aneto e feta
1 godz. 25 min
Zuppa harira marocchina
40 Min
Torta di zucchine
1 godz. 55 min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2 godz. 40 min
Pane Roti
1 Std.
Focaccia al profumo di timo
1 godz. 55 min