
Urządzenia i Akcesoria
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Balsamico, hell70 g
-
Weißwein80 g
-
Honig80 g
-
Dijon-Senf20 g
-
Rosmarin1 EL
-
Knoblauchzehe1
-
frische Lachsfilets (à 150 g)600 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
-
Zucchini500 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten1 EL
-
Zitronensaft, frisch gepresst1 EL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
439 kcal /
1837 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Liebling Lachs
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy