Torta raw di mele e frutti di bosco

Torta raw di mele e frutti di bosco

3.3 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 porzioni

Składniki

Agar agar - ammollo
  • di acqua calda
    450 g
  • di agar agar
    3 g
Base
  • di mandorle non pelate
    200 g
  • di uvetta
    300 g
  • di cannella in polvere
    1 cucchiaino
  • di mele in quarti, con la buccia e senza torsolo
    1000 g
  • di radice fresca di zenzero pelata e a fettine
    10 g
  • di psillio in polvere
    6 cucchiai
  • di cacao in polvere
    15 - 30 g
Finitura
  • di frutti di bosco misti freschi
    300 g
  • limone il succo spremuto fresco
    ½
  • di sciroppo di agave
    2 cucchiai
    2 - 3 cucchiai di miele

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 236 kcal / 991 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 9.98 g
Węglowodany 33.89 g
Błonnik 11.56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...