Torta raw all'arancia e mandorle

Torta raw all'arancia e mandorle

4.4 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 porzioni

Składniki

Base
  • di uvetta
    120 g
  • di semi di lino dorati
    30 g
  • di mandorle
    120 g
Crema all'arancio
  • di datteri denocciolati
    100 g
  • di agar agar
    4 g
  • di olio di cocco
    80 g
  • di arance sbucciate e senza semi
    500 g
Glassa e decorazione
  • di anacardi
    100 g
  • di arance sbucciate e senza semi
    70 g
  • di sciroppo di agave
    15 g
    35 g di miele
  • di olio di cocco
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 271 kcal / 1135 kJ
Białko 4.95 g
Tłuszcz 19.48 g
Węglowodany 20.63 g
Błonnik 6.11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...