Torta raw all'arancia e mandorle
TM5 TM6

Torta raw all'arancia e mandorle

4.6 (7 ocen)

Składniki

Base

  • 120 g di uvetta
  • 30 g di semi di lino dorati
  • 120 g di mandorle

Crema all'arancio

  • 100 g di datteri denocciolati
  • 4 g di agar agar
  • 80 g di olio di cocco
  • 500 g di arance, sbucciate e senza semi

Glassa e decorazione

  • 100 g di anacardi
  • 70 g di arance, sbucciate e senza semi
  • 15 g di sciroppo di agave
    lub 35 g di miele
  • 30 g di olio di cocco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1135 kJ / 271 kcal
Białko
4.95 g
Węglowodany
20.63 g
Tłuszcz
19.48 g
Błonnik
6.11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy