
Urządzenia i Akcesoria
Mini millefoglie fragole e sambuco
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
Sfoglia
-
di farina + q.b.200 g
-
di burro freddo, a pezzi200 g
-
di acqua fredda90 g
-
di zucchero semolato½ cucchiaino
Assemblare
-
di panna (30-40% di grassi)300 g
-
di sciroppo di fiori di sambuco60 g
-
di zucchero a velo80 g
-
di fragole a fette sottili (5 mm)300 g
-
zucchero a velo q.b. per spolverizzare
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
697 kcal /
2892 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tradizione inglese
10 Przepisów
Włochy
Włochy