Torta raw al cioccolato e banana

Torta raw al cioccolato e banana

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 porzioni

Składniki

  • di banane congelate (vedere consigli)
    500 g
  • di gherigli di noci
    60 g
Base
  • di uvetta
    100 g
  • di gherigli di noci
    200 g
  • di cannella in polvere
    1 cucchiaino
Crema
  • di cocco disidratato grattugiato
    120 g
  • di fave di cacao
    60 g
  • di cacao in polvere
    2 ½ cucchiai
  • di datteri denocciolati (12 datteri circa)
    120 g
  • di vaniglia in polvere (opcjonalnie)
    1 cucchiaino
  • di olio di cocco
    60 g
  • banane molto arcuate
    2

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 389 kcal / 1631 kJ
Białko 6.93 g
Tłuszcz 27.68 g
Węglowodany 31.93 g
Błonnik 6.33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...