![Crema al mango (di Luca Montersino) Crema al mango (di Luca Montersino)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7F726F73-414E-4F47-BEEA-8B6671AA9C14/Derivates/2EC80F65-2900-4AC4-AB42-DC95093B7F91.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 215 g di latte intero
- 110 g di zucchero
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 15 g di amido di riso
- 70 g di uova
- 20 g di miele
- 35 g di burro a pezzi
- 12 g di gelatina in fogli, precedentemente ammollata in acqua fredda
- 510 g di mango in purea
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 565 kJ / 135 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 23.2 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baklava
1h 30min
Gazpacho alle fragole e mandorle
1h 20min
Budino al cocco brasiliano
1h 30min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Cremoso al cioccolato bianco da vasetto (di Luca Montersino)
20min
Purea di pere e marroni al Rum
35min
Salsa ai fichi, zenzero e sciroppo d'acero
40min
Cremoso al cioccolato al latte da vasetto (di Luca Montersino)
25min
Confettura ai frutti di bosco e tropicali
1h 5min
Crema di ricotta e pistacchi
15min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Crema inglese
15min