Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů cibule
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 90 gramů červené papriky, na proužky
- 90 gramů žluté papriky, na proužky
- 150 gramů rajčat, na kousky
- 1 bobkový list, sušený
- 1 snítka čerstvého tymiánu
- 100 gramů rajčatového protlaku
- 2 špetky soli
- 100 gramů bílého vína, suchého
-
200
gramů zeleninového vývaru
lub 200 gramů vody - 600 gramů kapra, nejlépe filetů bez kůže a kostí
- 1 špetku pepře, černého, čerstvě umletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Białko
- 27.5 g
- Węglowodany
- 14.73 g
- Tłuszcz
- 14.43 g
- Błonnik
- 2.33 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Provensálská hrachová polévka s pistou
11 Std. 20 Min
Pikantní zeleninová směs
35 min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 min
Rybí guláš s krevetami
45 min
Chilli con soya
45 min
Pomalu vařené kuřecí mexické stew (Pollo estofado con verduras)
3 Std. 20 Min
Žampiony v octu
Brak ocen
Pikantní fazolová polévka
11 godz.
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Polévka z bílých fazolí
35 min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min
Fazole po bretaňsku
35 min