
Urządzenia i Akcesoria
Sangria z cydru
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 porcji
Składniki
-
80 - 90 g brzoskwiń pokrojonych w ćwiartki
-
150 - 170 g jabłka ze skórką, bez gniazd nasiennych, pokrojonego w ćwiartki
-
200 g pomarańczy ze skórką, pokrojonej na kawałki
-
70 - 80 g cytryny ze skórką, pokrojonej na kawałki
-
750 g cydru
-
30 - 40 g likieru jabłkowego (opcjonalnie)
-
60 - 80 g cukru
-
250 g kostek lodu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
151 kcal /
633 kJ
Białko
0.19 g
Tłuszcz
0.06 g
Węglowodany
32.37 g
Błonnik
0.81 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIECZÓR KIBICA
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Granita ogórkowa z ginem
45 min
Bombardino
15 min
Biała sangria z cytrusami
2 godz. 15 min
Sól cytrusowa
40 min
Chai Latte
30 min
Grzaniec z cydru
25 min
Kawa po irlandzku (Irish Coffee)
20 min
Sorbet cytrynowy z szampanem
8 godz.
Truskawkowe wino musujące
5 min
Shoty jabłkowe
5 min
Malinowa sangria z bazylią
40 min
Cytrusowy cooler
10 min