Urządzenia i Akcesoria
Beetroot hummus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
12 portions
Składniki
Hummus
-
garlic cloves2
-
canned chickpeas drained200 g
-
beetroot cooked300 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
50 g toasted sesame seedstahini (see tip)50 g
-
fine salt1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
curry powder1 pinch
-
ground cumin1 pinch
Presentation
-
Belgian endive leaves (approx. 2-3 heads)24
-
beetroot cooked and cut into very thin slices200 g
-
extra virgin olive oil1 dash
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.7 g
Kalorie
502 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
7.35 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Deliciously Light
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Beetroot Houmous
15 min
Flat bread
25 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min
Sun-dried tomato tartare
15 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Cauliflower buffalo bites
35 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Rye loaf
40 min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 godz. 10 min
Hummus
5 min
Piña colada sorbet
30 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 godz. 20 min