Gluten-free Bread

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
635 g

Składniki

  • long grain rice
    200 g
    basmati rice
  • dried soy beans
    100 g
  • water
    400 g
  • dried instant yeast
    5 g
    15 g fresh yeast, crumbled
  • psyllium husks
    15 g
  • cornflour, gluten-free
    50 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • water for sprinkling

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 172.3 kcal / 720.8 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 1.3 g
Węglowodany 35.3 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 372 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...