Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de pimienta negra entera
- 500 - 600 g de filete de res limpio, y cortado en 4 medallone
- 60 g de caldo de res
- 40 g de brandy
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
- 2 cdas aceite de oliva
- 50 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 1 pizca de sal marina, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 44 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Ensalada César
15min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10min
Tacos de lechuga Hunan
35min
Ensalada César con chipotle
30min
Filete Wellington
14sa
Salmón con risotto de hinojo
25min
Crema de jitomate
30min
Risotto con parmesano
30min
Ensalada César
10 min
Pollo teriyaki
30min
Filete de res con salsa de vino tinto
1hod. 30min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min