Urządzenia i Akcesoria
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portion
Składniki
-
egg, large (65-70 g)4
-
lemon juice60 g
-
butter, unsalted30 g
-
onions60 g
-
celery stalks cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
rice100 g
-
carrots sliced into rounds (¼ in. thick)85 g
-
salt to taste½ tsp
-
chicken stock1360 g
-
225 g roast chicken, shreddedroast chicken shredded225 g
-
dill, fresh to garnish
-
lemon sliced, to garnish
-
bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
938.7 mg
Białko
32.8 g
Kalorie
2157.7 kJ /
515.7 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Cuttlefish Salad with Water Spinach
45 min
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Brak ocen
Creamy Butter Chicken
1 godz.
French onion pasta
45 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30 min
Spiralized Tortilla
35 min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min