Urządzenia i Akcesoria
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 slices
Składniki
Bundt Cake
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces, plus extra to grease6 oz
-
brown sugar8 oz
-
strong brewed coffee room temperature5 oz
-
Irish whiskey2 oz
-
large eggs plus 1 egg yolk, from a large egg3
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour12 ½ oz
-
baking powder1 tbsp
-
baking soda1 tsp
-
salt⅛ tsp
Whiskey Caramel Sauce
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
brown sugar3 oz
-
Irish whiskey2 oz
-
salt1 pinch
-
heavy whipping cream2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
266.8 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
1795.4 kJ /
429.1 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
48.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Icing (Ganache)
20 min
Lemon Peel Pound Cake
1 godz. 50 min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Kringle
2 godz. 30 min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 godz. 45 min
Texas Sheet Cake
1 godz. 30 min
New Orleans Style Cheesecake
6 godz. 5 min
Oaxacan Chocolate Brownies
40 min
Devil's Food Cake
1 godz. 20 min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 godz.
Apple Fritter Bread
2 godz.