Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
TM6 TM5

Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce

3.9 (30 ocen)

Składniki

Bundt Cake

  • 6 oz unsalted butter, room temperature, cut into pieces, plus extra to grease
  • 8 oz brown sugar
  • 5 oz strong brewed coffee, room temperature
  • 2 oz Irish whiskey
  • 3 large eggs, plus 1 egg yolk, from a large egg
  • 1 tsp vanilla extract
  • 12 ½ oz all-purpose flour
  • 1 tbsp baking powder
  • 1 tsp baking soda
  • ⅛ tsp salt

Whiskey Caramel Sauce

  • 3 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 3 oz brown sugar
  • 2 oz Irish whiskey
  • 1 pinch salt
  • 2 oz heavy whipping cream

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1795.4 kJ / 429.1 kcal
Białko
5.7 g
Węglowodany
48.7 g
Tłuszcz
21.3 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Błonnik
0.8 g
Sód
266.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy