
Urządzenia i Akcesoria
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
12 slices
Składniki
Bundt Cake
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces, plus extra to grease6 oz
-
brown sugar8 oz
-
strong brewed coffee room temperature5 oz
-
Irish whiskey2 oz
-
large eggs plus 1 egg yolk, from a large egg3
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour12 ½ oz
-
baking powder1 tbsp
-
baking soda1 tsp
-
salt⅛ tsp
Whiskey Caramel Sauce
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
brown sugar3 oz
-
Irish whiskey2 oz
-
salt1 pinch
-
heavy whipping cream2 oz
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
429.1 kcal /
1795.4 kJ
Białko
5.7 g
Tłuszcz
21.3 g
Węglowodany
48.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Sód
266.8 mg