Karpatka
TM6 TM5 TM31

Karpatka

4.1 (21 ocen)

Składniki

Pastry cream

  • 150 g cornflour
  • 100 g caster sugar
  • 650 g milk
  • 6 eggs
  • 2 tsp natural vanilla extract

Choux pastry layers

  • 125 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
  • 130 g plain flour, plus extra to dust
  • 250 g water
  • 1 pinch sea salt
  • 2 tsp caster sugar
  • 5 eggs

Assembly

  • 200 g unsalted butter, softened and cut into pieces
  • 20 g freshly squeezed lemon juice
  • 100 g Advocaat (egg liqueur) (see Tips)
  • icing sugar, to dust

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1381.4 kJ / 328.9 kcal
Białko
7.8 g
Węglowodany
26.1 g
Tłuszcz
22.1 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Błonnik
0.2 g
Sód
93.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy