
Urządzenia i Akcesoria
Risotto bolognese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
beef mince200 g
-
olive oil2 tbsp
-
carrot cut into pieces (approx. 100 g)1
-
celery stalk cut into pieces (approx. 50 g)1
-
shallot cut into halves (approx 30 g)1
-
risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)250 g
-
water650 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
tomato passata300 g
-
bay leaf, dried1
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
butter15 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
535 kcal /
2241 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
3.1 g