Urządzenia i Akcesoria
Risotto bolognese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
beef mince200 g
-
olive oil2 tbsp
-
carrot cut into pieces (approx. 100 g)1
-
celery stalk cut into pieces (approx. 50 g)1
-
shallot cut into halves (approx 30 g)1
-
risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)250 g
-
water650 g
-
1 tbsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
tomato passata300 g
-
bay leaf, dried1
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
butter15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2241 kJ /
535 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Family burger pie
1 godz. 25 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Risotto bolognese
45 min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 godz. 15 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Cajun pork rice
1 godz. 15 min
Sausage and pea risotto
30 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Macaroni carbonara
30 min