Urządzenia i Akcesoria
Herb Mustard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 10 min
2 jars
Składniki
-
black mustard seeds (see tip)60 g
-
white mustard seeds60 g
-
water100 g
-
vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
sweet paprikahot paprika1 tsp
-
dried mixed herbs2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
lemon olive oil or other flavoured oil40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
14.4 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
2429.1 kJ /
580.6 kcal
Tłuszcz
49.4 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
23.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing 10 oz Fennel
25 min
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1 godz. 45 min
Matzah
30 min
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Sweet Cucumber Pickles
48 godz. 20 min
Radish, Carrot and Coriander Salad (TM5)
Brak ocen
Vegan Orange and Coconut Cake
2 godz. 40 min
Amaranth Crispbread
1 godz. 15 min
Fermented Red Onions
84 godz. 30 min
Greek Yogurt
11 godz. 40 min
Espresso caramel sauce
45 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.