Urządzenia i Akcesoria
Herb Mustard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 10 min
2 jars
Składniki
-
black mustard seeds (see tip)60 g
-
white mustard seeds60 g
-
water100 g
-
vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
sweet paprikahot paprika1 tsp
-
dried mixed herbs2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
lemon olive oil or other flavoured oil40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
14.4 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
2429.1 kJ /
580.6 kcal
Tłuszcz
49.4 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
23.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
Baba Ganoush
1 godz.
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
45 min
Cranberry Pecan Cheese Ball
45 min
Savoury Cheesecake with Caramelised Onions
14 godz. 15 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Buckwheat Lasagne
1 godz. 40 min
White Chocolate Mousse with Aquafaba
3 godz. 30 min
Pisco Sour
10 min
Quince paste
4 godz. 10 min
Harissa yoghurt dressing
5 min
Pain d'Epi
2 godz. 40 min