Urządzenia i Akcesoria
Herb Mustard
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 10 min
2 jars
Składniki
-
black mustard seeds (see tip)60 g
-
white mustard seeds60 g
-
water100 g
-
vinegar90 g
-
ground black pepper1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
sweet paprikahot paprika1 tsp
-
dried mixed herbs2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
lemon olive oil or other flavoured oil40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
14.4 mg
Białko
16.6 g
Kalorie
2429.1 kJ /
580.6 kcal
Tłuszcz
49.4 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
23.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4 godz.
Amaranth Crispbread
1 godz. 15 min
Yellow coloured eggs
Brak ocen
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Vegan Mozzarella
8 godz. 50 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9 godz.
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
40 min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1 godz. 10 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Hummus (Ilan Hall)
9 godz. 5 min