Urządzenia i Akcesoria
Tex-mex burger
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
5 pieces
Składniki
Burger buns
-
water50 g
-
fresh yeast10 g
-
milk50 g
-
caster sugar15 g
-
plain flour250 g
-
eggs2
-
butter40 g
-
fine salt1 pinch
-
sesame seeds1 tbsp
Barbecue sauce
-
shallots30 g
-
garlic clove1
-
olive oil15 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
brown sugar50 g
-
tomato passata125 g
-
mustard2 tbsp
-
lemon juice (opcjonalnie)1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
cornstarch1 tsp
Tex-mex burgers
-
onions cut into halves100 g
-
garlic clove1
-
olive oil25 g
-
Mexican spice mix or any other spice mix of choice2 tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
tomatoes diced150 g
-
canned sweetcorn kernels drained50 g
-
beef mince formed into 5 burger patties600 g
-
Emmental cheese or any other medium-hard cheese (e.g. cheddar, gouda)6 slices
-
salad leaves for garnishing30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
60 g
Kalorie
3377 kJ /
808 kcal
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Burger time
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Hazelnut chocolate brioche
2u.
Pizza Margherita
2u. 10min
Blueberry brioche buns
1u. 50min
Tuna empanadas
2u.
Vegetable potato salad with chicken
1u. 15min
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14u. 30min
Pizza Margherita
2u. 10min
Pizza Margherita
2u. 10min
Yellow rice with chicken
40min
Greek style pork stew
45min
Pizza Capricciosa
1u. 35min
Polish doughnuts
2u. 30min