Urządzenia i Akcesoria
BBQ Pulled Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
red onions quartered115 g
-
garlic cloves2
-
ketchup200 g
-
70 g waterbourbon whiskey70 g
-
molasses, any kind85 g
-
brown sugar85 g
-
tomato purée (concentrate)1 tbsp
-
cider vinegar60 g
-
paprika1 tsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
cayenne pepper, ground to taste½ tsp
-
chicken thigh, skinless, boneless halved910 g
-
all purpose white flour1 tbsp
-
mini hamburger bun to serve8
-
red onion shaved, to serve
-
pickles, mixed sliced, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
837.8 mg
Białko
21.1 g
Kalorie
1641.9 kJ /
392.4 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
49.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A Feast for Fathers
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Chili Cheese Dogs
50 min
Chocolate Chip Cookies
50 min
Banana Bread
1 godz. 50 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
Filo chicken pie
45 min