Penne mit Thunfisch-Bolognese

Penne mit Thunfisch-Bolognese

4.5 1.3K ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 Portionen

Składniki

  • Zwiebel halbiert
    1
  • Öl
    30 g
  • Tomaten geviertelt
    400 g
  • Thunfisch, frisch in Stücken (3 x 3 cm)
    400 g
  • Tomatenmark
    100 g
  • Zitronensaft
    1 TL
  • Thymian
    2 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Zucker
    2 Prisen
  • Nudeln z.B. Penne
    500 g
  • Sahne
    80 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 829 kcal / 3471 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 97 g
Błonnik 8.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...