
Urządzenia i Akcesoria
Paprikasauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
rote Paprika (500 g), entkernt, halbiert3
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet30 g
-
rote Chilischote, frisch entkernt, in Stücken1
-
Zitronensaft15 - 20 g
-
Olivenöl40 g
-
Zucker1 Prise
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika rosenscharf½ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
220 kcal /
920 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
5.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegetarisch geniessen
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy