Urządzenia i Akcesoria
Paprikasauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
rote Paprika (500 g), entkernt, halbiert3
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet30 g
-
rote Chilischote, frisch entkernt, in Stücken1
-
Zitronensaft15 - 20 g
-
Olivenöl40 g
-
Zucker1 Prise
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Paprika rosenscharf½ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
920 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegetarisch geniessen
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Scharfe Möhren-Cashew-Sauce mit Nudeln
20min
Spaghetti mit Gemüse-Sahnesauce
25min
Fetakäse-Gemüse-Sauce
35min
Paprika-Pizza
1h 55min
Tomatensauce mit roten Linsen und Rotwein
40min
Würzige Möhren-Tomaten-Sauce
30min
Tomatensauce
30min
Paprika-Salami-Sauce
45min
Möhrensauce
25min
Kürbis-Tomaten-Sauce zu Nudeln
35min
Würzige Basis-Tomatensauce
35min
Tomaten-Sahne-Sauce
30min